Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
195 Postów
justyna Jakaś
(tysia25)
Stały Bywalec
co do usypiania to ja robie tak-oliwia oczywiscie zasypia przy cycu bo ktorez tak male dziecko tak nie robi...daje jej jednak pielusie w raczki ktora pachnie mleczkiem i mamusia bo jednak przez caly dzien troszke moich zapachow na nia przejdzie;p.klade mala w kocyku tak jak pisala pepcia83 i oliwka spi jak zabita-ostatnio wogole mam lux bo zasypia przed 20 i do 24 budzi sie z 2 razy ale tylko na cyca-pozniej dalej spi i tak az do rana(czasami z 1 karmieniem o ok 4 rano)-wogole mam szczescie bo moje dzieci to spiochy;p!jak mam kube do przedszkola obudzic to i on i oliwia nie moga sie dobudzic
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
195 Postów
justyna Jakaś
(tysia25)
Stały Bywalec
wszystkiego najlepszego marzenie-ja juz nienadazam za tymi dzieciaczkami-co chwilke jakies sie rodzi-to weronika teraz ty....powodzenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
No byl duzy rzut porodów, ale po mnie dopiero nastepni na luty.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Kalba Kalba
(Królowa_Korba)
Wyjadacz
Ninka ma juz 3 tygodnie!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Kalba,3 tygodnie??? Ale ten czas leci. Sliczne zdjecie
wera1517, no to teraz trzymam kciuki za Ciebie
A ja biore sie za pakowanie. O 4 rano wyjezdzamy do Polski a ja jeszcze nic nie przygotowalam. Wczoraj biegalam troche po sklepach, bo oczywiscie okazalo sie,ze nie mam nic w szafie. Od roku nie bylam na zakupach I przezylam szok jakis. Ludzi jak mrowek, tych lumpow na polkach milion, nie wiedzialam za co sie zabrac. Prze ciaza lazilam po sklepach czesto wiec nie bylo problemu z kupowaniem. No i skonczylo sie na tym,ze kupilam Julce mase rzeczy a sobie buty i 2 za male bluzki Nie chcialo mi sie mierzyc i wzielam tak jak zawsze M. Tyle,ze zapomnialam,ze biust mam 2 razy wiekszy niz przed ciaza
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
Kalba, ale ten czas płynie, co? ida wczoraj skończyła 2 tygodnie

Aga - to szczęsliwej podróży do domu i wszystkiego dobrego na święta... w sklepach faktycznie masakra, ja wyskoczyłam przedwczoraj na chwile i natychmiast wróciłam do domu, bo zeszłoby mi się parę godzin.....

weronika, czyli teraz Ty na kiedy dokładnie masz termin?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
Dokladnie na 1 stycznia.
Ja sie wybieram na ostatnie zakupy ( i w sumie pierwsze od pol roku chyba ) w srode, bo u nas w centrum maja byc od godz 21 do 23 wielkie wyprzedaze, a ze musze kupowac jeszcze w ciemno to nie bedzie jakiejs wielkiej szkody ze cos za male albo za duze. A juz musze cos sobie kupic bo w ciazy praktycznie nic sobie nie kupilam procz spodni ciayowzch, bo bluzki byly jako tako ok. Ale na poprawe samopoczucia juz trzeba cos kupic
Ale i tak pewnie nie dam rady dluzej niz godzine bo jak za duzo chodze to mi az tylek sztywnieje hehe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
... ...
(gaca1)
Wiking
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
lady_dosia,dziekuje I tez zycze milo spedzonych polsko-norweskich swiat
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
86 Postów
Natalia H
(owie3kaa)
Początkujący
Marzenie gartuluje dzidziusia czekam z niecierpliwoscia na relacje jak wygladal poród
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok